Ohjelma

Tapahtuman ohjelma vahvistuu lähempänä tapahtumaa.

Huom. pienet muutokset ovat mahdollisia esim. sääolosuhteiden takia.


Haluatko vetää tapahtumassa työpajan tai järjestää muuta ohjelmaa? Ilmoita asiasta ilmoittautumislomakkeessa tai ole muuten järjestäjiin yhteydessä, sähköpostios. lujakallio@keskiaika.org! Työpajan osallistujilta voi periä pajamaksun, jos esim. pajassa tarvittavat materiaalit sitä vaativat.


Mahdollista joka päivä:

  • Jousiammunta 
    • Paikalla on kaksi jousiammuntamaalia.
  • Myynti 
    • Jos sinulla on keskiaikaharrastukseen sopivaa myytävää, voit ottaa myytävät mukaasi ja tehdä kauppaa tapahtumaan osallistujille tapahtuman ajan. Tapahtuma on kuitenkin leiri elävöittäjiltä elävöittäjille, ei markkinatyyppinen yleisötapahtuma, huomioithan tämän.

 

 

Säännöt tapahtumassa:

1. Aikakautisuus leirillä

Leirin aikana noudatamme semiperiodisuussääntöjä, mikä tarkoittaa, että modernit asiat piiloon ja pukeutuminen on keskiaikaista. Puheenparrelle ei ole rajoituksia, ellei periodisuustasoa erikseen nosteta esim lauantain yhteissyömingin ajaksi.

 

2. Ilmoittadu leirille

Ota järjestäjiin yhteyttä jos saavut leirin aikana, myös päiväkävijät!

 

3. Kesken leiriä saapuminen

Saapuminen ja teltanpystytys on sallittua myös kesken leirin, ota yhteyttä järjestäjiin, ja sovi saapuminen. Pyritään yhteisvoimin saamaan nopeasti modernit asiat piiloon ja teltta pystyyn.

 

4. Lujakallion leirin aikana on Lujakallio on varattu leirikäyttöön.

Rakentelu ja puuhastelu leirin aikana periodisti! Katso erilliset ohjeet majoittautumiseen - erityisesti modernimmalla teltalla leireillessä. Sovi telttapaikasta aina järjestäjän kanssa etukäteen.

 

5. Nuotiopaikan käyttö

Muistathan kertoa, kommunikoida, ja puhua muiden leiriläisten kanssa nuotiopaikan tarpeesta ruuanlaittoon, jotta vältytään nälkäkärtyiltä jos suunnitelmat muuttuvat esim sään, mielen ja kuun asennon vuoksi.

 

6. Puhelimen käyttö

Käytä puhelinta esim parkkipaikalla tai omassa teltassasi. Valokuvaaminen huomiota herättämättä on kuitenkin sallittua.

 

7. Teltan lämmitys

Mikäli haluat lämmittää omaa telttaasi, hoidathan tarvittavat tykötarpeet siihen itse. Lujakallion polttopuut on pääasiallisesti varattu ruuanlaittoon ja työpajoihin eli nk yhteistoimintaan.

 

8. Don’t be a dick.

Ota huomioon myös muiden navat. Leirillä on myös muita napoja.

(Toim. Huom. Pyydä Sotanorsuilta napanäyttely.)

 

9. Terveystiedot hätätilanteeseen

Jos koet tarpeelliseksi, järjestäjille voi toimittaa suljetussa kirjekuoressa terveystietoselostuksen (esim diagnoosit, allergiat ja lääkelistat), jonka voimme toimittaa terveydenhuollon ammattilaiselle hätätilanteessa.  

 

10. Modernit apuvälineet

Liikkumisen tai aistivammojen nykyaikaiset apuvälineet ovat sallittuja (esim. pyörätuolit, kuulolaitteet, silmälasit)

 

Tulemalla paikalle hyväksyt ja ymmärrät säännöt sekä sitoudut noudattamaan niitä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervetuloa Lujakallion leirille!