Majoitus

Kaartin tupa
Kaartin tupa on aittamainen lämmittämätön rakennus, jossa on yläparvi ja alakerta. Kaartin tupaan voidaan mahduttaa kaksi nukkujakuntaa, toinen ylös, toinen alas.

Lainateltat

Jos omaa telttaa ei ole, voi ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa halukkuutensa myös lainateltassa nukkumiseen. Lainatelttoja on kaksi, johon kumpaankin mahtuu kaksi ihmistä mukavasti.

Telttapaikat
Alueella on valmiiksi raivattuja metsäpohjaisia telttapaikkoja, johon mahtuu teltan koosta riippuen noin 11 telttaa. Lisäksi kentälle mahtuu viikinkitelttoja (jotka eivät tarvitse kiiloja maahan) useita. Leirille osallistuvien teltat voivat olla keskiaikais- tai viikinkityyppisiä. Jos haluat leireilemään mutta sinulla on moderni teltta, voit majoittautua sen kanssa metsään niin, ettei se näy kentälle, tai parkkipaikan puoleiselle osalle aluetta.

Voit ilmoittautumisen yhteydessä esittää toiveen telttapaikasta. Järjestäjät toteuttavat toiveen, jos vain suinkin mahdollista, poikkeuksia voi tulla lähinnä mahdollisten päällekäisten toiveiden takia. Kaikille ilmoittautuneille järjestetään kuitenkin teltalle sopiva paikka.

Lue lisää telttapaikoista Lujakallion blogista!

Yksi telttapaikoista

Kommentit